De top 5 voordelen van Coworking

 • 1. Productiviteit
  Je moet meerdere deadlines halen… maar, je bent thuis, de TV is ingeschakeld, de (af)was staat er nog, het bed ziet er uitnodigend uit, de hond wil spelen, en je werkt in volledige eenzaamheid, of erger nog, de kinderen schreeuwen om aandacht. Hoe kan je productief blijven in een dergelijke omgeving? Werken bij Meetz! is de oplossing voor deze ongewenste situatie. Wij bieden een professionele en inspirerende werkomgeving die positief werkt op je output. Het delen van de werkruimte bij Meetz! geeft een gevoel van discipline en professioneel werkplezier die veel zelfstandige professionals nodig hebben om productief te blijven.

   

  2. Professionaliteit
  Meetz! biedt een bijzondere en professionele kantooromgeving waar je je klanten en relaties op een aangenaam prettige manier kan ontvangen in één van de meetingrooms. De ruimtes zijn voorzien van presentatiemiddelen zoals flatscreen, beamer en whiteboard. Ook de uitstekende koffie/thee en water  is inclusief en we kunnen ook de lunch en/of borrel verzorgen. De Meetz! locatie biedt bovendien optimale bereikbaarheid met het OV en auto en voldoende parkeerruimte.

   

  3. Verbinden & Samenwerken
  Alleen werken is niet altijd leuk, en meestal niet echt effectief. Meetz! biedt niet alleen de ruimte, maar ook het netwerk. Als je met iets vast zit, of je hebt hulp nodig, vraag het je ‘collega’s’ en de kans is dat je er een stuk sneller uitkomt.
  De mensen van Meetz! zorgen ervoor dat freelancers, ondernemers en onafhankelijke nieuwe werkers op een actieve manier aan elkaar worden verbonden, waardoor effectief nieuwe business kan worden gecreëerd. Wij vragen iedereen om van te voren zijn werkplek te reserveren. Je expertise profiel is voor iedereen binnen Meetz! online zichtbaar zodat men weet welke kennis en vaardigheden er op welk moment in Meetz! aanwezig zijn.

   

  4. Competentieontwikkeling
  De voordelen van het samenwerken met andere intelligente ‘collega’s’ heeft een duidelijk positief effect op je eigen kennis en vaardigheden èn die van anderen. Je deelt immers kennis met anderen en zij met jou. Doordat het op elk moment inzichtelijk is welke competenties er binnen Meetz! aanwezig zijn is de voor jou relevante kennis laagdrempelig beschikbaar. Bovendien organiseert Meetz! regelmatig netwerkbijeenkomsten, kennissessies en workshops die voor alle leden toegankelijk zijn.

   

  5. Inspiratie
  Co-working bij Meetz! is een grote bron van inspiratie. Inspiratie is de belangrijkste grondstof en behoefte voor zelfstandige professionals. Meetz! zorgt niet alleen voor inspirerende ontmoetings en werkplekken maar ook de leden zelf zorgen dat ze elkaar inspireren. Toevallige relevante ontmoetingen tussen de leden (serendipiteit) zorgen voor nieuwe connecties en innovatieve oplossingen. Hiermee stimuleren we zowel persoonlijke groei als die van jouw business. Net als bij het beoefenen van een sport komt bij de meeste mensen de motivatie, discipline en inspiratie in samenwerking met anderen beter tot zijn recht dan alleen.